NetSuite LIVE: Framery – yhteisöllisyyttä ja modernia teollisuutta

Julkaistu 22.9.2017 - 12:56

 

NetSuite ja Framery – molemmat huikeita menestystarinoita. NetSuite LIVE: Framery -tapahtuma keräsi Tampereelle noin 40 NetSuite-asiakasta ja liiketoiminta-alustasta kiinnostunutta 20.9.2017. Kansainvälisiä vieraita saatiin Ruotsista NetSuitelta. Tapahtuman keskiössä oli Framery Oy:n menestyksen salaisuudet ja liiketoiminnan kehittäminen NetSuiten avulla. Asiaosuuksien lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan Frameryn tuotantoon ja ihailemaan upeaa showroomia. Kierroksen jälkeen Framery Oy:n IT-päällikkö Veikko Lindberg demosi NetSuiten käyttöä ja vastasi aktiivisen yleisön kysymyksiin. Tilaisuus päätettiin Accountor Enterprisen seniorikonsultin Jorma Mursun Manufacturing 2.0. -esitykseen ja maittavaan lounaaseen.

 

Framery kehittää liiketoimintaa NetSuiten avulla

Frameryn Veikko Lindberg aloitti aamun kertomalla heidän menestystarinastaan ja salaisuuksista päätä huimaavan kasvun takana. Maailmaa valloittava Framery Acoustics valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja toimistoihin ympäri maailmaa. Ensimmäisten vuosien jälkeen kasvu on ollut jyrkkää – yritys onkin nopeimmin Suomessa kasvavien yritysten joukossa ja nimekkäistä asiakkaista globaalilla markkinalla ei ole pulaa. Suomesta on myyty hiljaisuutta mm. Twitterille, CNN:lle, Facebookille ja monille muille kiinnostaville yrityksille.

Lindberg korosti, että vain muutos on pysyvää, suunnittelupöydällä on jatkuvasti uusia kehitysideoita. Framery kehittää liiketoimintaansa NetSuiten avulla ja suunnitelmissa on mm. CRM, koppien sähköinen huoltokirja, toimittajien toimitusketjun parempi ohjaus sähköisesti ja AR-teknologian hyödyntäminen.

”Frameryllä tiedostettiin, että aiemmin käytössä ollut järjestelmä ei enää skaalautunut liiketoiminnan tarpeisiin, joten se täytyi korvata uudella. Etsittiin selainpohjaista, skaalautuvaa ja pilvipohjaista ratkaisua – NetSuite oli selkeä valinta. NetSuite on osoittautunut alustaksi, jonka tuella voimme kasvaa” kertoi Veikko Lindberg.

 

Upea showroom ja tehdaskierros tekivät vaikutuksen

Perinteiset powerpoint-sulkeiset saivat jäädä sivuun, kun lähdettiin tutustumaan Frameryn tuotanto-osastoon. Osallistujat pääsivät näkemään, miten moderni paperiton tehdas käytönnössä toimii. Tehdaskierroksen jälkeen vuorossa oli showroomiin tutustuminen. Moderni design, raikkaat värivaihtoehdot ja aito toiminnallisuus teki lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin osallistujiin. Koppeja päästiin testaamaan ja toteamaan, että ne tarjoavat täydellisen ratkaisun esimerkiksi hektisiin toimisto-olosuhteisiin tai rauhallisen hengähdysmahdollisuuden tehtaan paukkeen keskelle.

 

Paperiton tehdas lisää tehokkuutta

Accountor Enterprisen Jorma Mursu kertoi tarkemmin NetSuitesta manufacturing 2.0. -näkökulmasta. Hän korosti esityksessään paperittoman tehtaan hyötyjä. ”Koko organisaatiolta vaaditaan sitoutumista noudattamaan yhteisiä toiminnanohjauksen pelisääntöjä” totesi Mursu. Saavutettavien hyötyjen listaan kuuluvat mm. taloudellinen tuloksellisuus, tehokkuus, parempi asiakastyytyväisyys ja työntekijöiden viihtyvyys. Jorma Mursu on kirjoittanut aiheesta blogin, jonka voit lukea tästä.

 

Katso tunnelmavideolta osallistujien kokemuksia Netsuite LIVE: Framerystä:

 

Voit lukea myös lisää osallistujien kokemuksia erillisistä artikkeleista:

”Uusia kontakteja sekä avointa keskustelua” Ditty Damström, Head of Finance, ZenRobotics

”Uutta tietoa ja kokemuksia ERP-järjestelmän valinnan tueksi” Reijo Pursiainen, SE Mäkinen

”Tapahtumassa vallitsi rento ilmapiiri” Päivi Karjalainen, talousjohtaja, Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

 

Kuvassa vasemmalta: Ditty Damström, Reijo Pursiainen ja Päivi Karjalainen

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.