Kuntamarkkinat 2017 – Parempikunta: Enemmän elämää

Julkaistu 15.9.2017 - 13:06

Asiantuntijamme lueteltuna vasemmalta: Jarmo Siivari, Jani Rauhala ja Pekka Matoniemi

 

Kuntamarkkinat järjestettiin 13-14.9 Helsingissä, Kuntatalolla. Tilaisuus on Suomen ainoa julkisen hallinnon tapahtuma, jossa esitellään kaikki kunta-alan hallintosektorit. Kuntamarkkinoilla oli mahdollista osallistua mielenkiintoisiin seminaareihin, tietoiskuihin ja tapaamisiin. Tapahtuman järjestäjinä olivat Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kahden päivän aikana kävijöitä oli yli 8 000 ja näytteilleasettajia lähes 200.

 

Myös me olimme mukana Kuntamarkkinat-näytteilleasettajana 

Accountor Enterprise Solutions oli myös mukana Kuntamarkkinoilla näytteilleasettajana. Tämän vuoden teemamme oli Parempikunta ja esittelimme Porvoon kaupungille tekemäämme Microsoft Dynamics 365 -ratkaisua. Lue lisää, miten ratkaisumme mahdollistaa kuntalaisten paremman palvelun Porvoon kaupungissa. Tutustu lisää tarjoamiimme julkishallinnon ratkaisuihin, joita usea organisaatio on ottanut käyttöönsä.

 

Parempikunta avaa ovet aitoon osallisuuteen

Parempikunta on Accountor Enterprise Solutions Oy:n yhdessä asiakaskuntiensa kanssa kehittämä kuntalaisten ja asiakkaiden verkkopalvelun, palautteen ja osallisuuden ratkaisu, johon sisältyy myös tuki asioiden käsittelylle sekä kunnan kentällä tapahtuvalle asiakaspalvelulle ja työlle. Parempikunta-ratkaisu tukee Suomi.fi-tunnistautumista ja siinä on liittymä Suomi.fi palveluväylään.

 

Enemmän elämää

Elinvoimainen kunta tarjoaa sujuvat ja toimivat verkkopalvelut, jotka ovat käytössä silloin, kun asia on ajankohtainen tai kuntalaisella on aikaa asioida. Sujuva ja pitkälti automatisoitu palvelupyyntöjen ja palautteiden käsittely antaa kunnan henkilöstölle aikaa keskittyä vielä parempaan palveluun. Kunta on kuntalaisten yhteinen juttu. Tänään ei riitä se, että ääni kuuluu kerran neljässä vuodessa kuntavaaleissa. Parempikunta avaa ovet aitoon osallisuuteen. Mielikuva kunnasta vaikuttaa kunnan kiinnostavuuteen asuinpaikkana ja yrityksen kotipaikkana. Sujuva palvelu niin livekontakteissa kuin verkossa vahvistaa mielikuvaa elävästä ja tulevaisuuteen suuntaavasta kunnasta.

Palvelut lähelläsi

Pankkipalvelut, verkkokauppa ja mediat ovat verkossa saatavilla silloin, kun meillä on tarve ja aika käyttää palveluita. Miksei myös kunta. Parempikunta-ratkaisu toimii eri laiteympäristöissä, yhtä hyvin älypuhelimella, tabletilla kuin perinteisillä tietokoneillakin ja tietysti kaikilla yleisimmillä selaimilla.

Ikkuna eteenpäin

Kun verkkopalvelu toimii se tuottaa tietoa kuntalaisten tarpeista, käyttötottumuksista, kunnan palveluprosessista sekä erilaista palautetietoa. Tiedon kerääminen ja yhdistäminen taloustietoon luo perustan johtaa kunta hallitusti tiedolla tulevaisuuteen. Aktiivinen osallistava vuoropuhelu tuo esille asukkaiden ja kuntalaisten osaamista ja näkemyksiä tulevaisuuden palveluiden yhteiseen kehittämiseen. Saadaan parempaa asiakastyytyväisyyttä ja yhteisöllisyyttä, joka vetää enemmän elämää kuntaan.

 

Parempikunta.fi

Tutustu www.parempikunta.fi verkkosivustoon ja kerro mielipiteesi ja kehitysehdotuksesi.

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.