Kuntamarkkinat 13.-14.9.2017

Julkaistu 11.7.2017 - 8:33
Tapahtuma:
Kuntamarkkinat
Aihe:
Tapahtuma
Pvm:
13.9.2017
Klo:
08:00 - 17:00
Paikka:
Kuntatalo
Osoite:
Alppikatu 1, Helsinki

Kuntamarkkinat järjestetään 13.-14.9 Helsingissä, Kuntatalolla. Tilaisuus on Suomen ainoa julkisen hallinnon tapahtuma, jossa esitellään kaikki kunta-alan hallintosektorit.

Tilaisuudessa voit osallistua kuntakentän eri toimialojen seminaareihin ja tapaamisiin. Näytteilleasettajat ovat myös järjestäneet tietoiskuja, joissa esitellään uusia palveluja, tuotteita ja ideoita, joita yritykset ja yhteisöt ovat kehittäneet yhdessä kuntakentän kanssa.


Valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat mukana kattavasti. Tapahtuman järjestäjinä ovat Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä kunta-alan ajankohtaisimmat aiheet.

Kävijöitä kahden päivän aikana noin 7 000 ja näytteilleasettajia 150 – 200. Sisäänpääsy ja ohjelman tilaisuudet ovat maksuttomia.

Myös me olemme mukana näytteilleasettajana Kuntamarkkinoilla. Tule juttelemaan meidän kanssamme 2. kerrokseen osastolle 2.13. 

Tutustu lisää tarjoamiimme julkishallinnon ratkaisuihin, joita usea organisaatio on ottanut käyttöönsä. Esimerkkinä Forssan kaupunki, joka luottaa  Microsoft Dynamics CRM -järjestelmäämme. Lue lisää linkin takaa.

Lue lisää ohjelmasta ja rekisteröidy kävijäksi täältä: http://kuntamarkkinat.fi/

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta