Tomin tie graduntekijästä konsultiksi

Ensimmäinen vaihe taipaleelleni Accountor Enterprise Solutionsilla alkoi viimeisenä opiskeluvuotenani – gradun kirjoittamisen aika lähestyi ja halusin päästä lähelle käytäntöä tekemällä sen yritysyhteistyönä. Accountor Enterprisen kanssa yhteinen näkemys tutkielmani aiheesta löytyi nopeasti: kuntasektorilla oli, ja on edelleen muutospaineita tehostaa toimintaa ja parantaa kuntalaiskokemusta. Yksi näkemys tähän on olemassa olevan tiedon tehokkaampi hyödyntäminen palveluiden tuottamisessa ja sujuvien sähköisten palveluiden tarjoaminen kuntalaisille. Tästä alkoi tutkimus digitaalisten liiketoiminta-alustojen hyödyntämisestä kuntalaispalveluiden tuottamisessa, jonka pääsin sen valmistuttua myös esittelemään Accountor Enterprisen johtoportaalle.

Urakehitys:

Microsoft Dynamics oli käyttäjän näkökulmasta minulle jo tuttu markkinoinnin ja myynnin tehtävistä, mutta halusin viedä osaamistani syvemmälle tasolle järjestelmän osaajaksi. Accountor Enterprise Solutions tuntui luontevalta valinnalta lähteä kyselemään Dynamics-konsultin tehtävistä: olin viihtynyt osana porukkaa ja mielestäni kommunikaatio pelasi hyvin kaikilla tasoilla. Hyvän tiimihengen aisti käytävillä, ja myös töiden ulkopuolella on mahdollista tehdä yhteisiä juttuja, kuten harrastaa itselleni tärkeitä sulkapalloa ja moottoripyöräilyä. Johdon luottamus työntekijöihin näkyi vapautena omien hommiensa tekemisessä. Kyseleminen kannatti ja pääsin viemään osaamistani seuraavalle tasolle Dynamics-konsulttina.

Ensimmäisenä päivänäni D365-yksikössä olin valmis tarttumaan toimeen ja myös minun tulooni oltiin valmiita. Kävimme esimieheni kanssa heti läpi tulevien viikkojen suunnitelman, esimerkiksi kuinka teknistä osaamistani voitaisiin parhaiten kartuttaa ja kuinka minut saataisiin projekteihin mukaan. Myös kaikki työvälineet olivat valmiina odottamassa. Erityismaininnan ansaitsee myös kummijärjestely: minua tukemaan oli nimetty kokenut konsultti, jonka kanssa pääsin kiinni ensimmäisiin projekteihini ja oppimaan tekemällä. Perehdytysvaiheessa teoria ja sen vieminen käytäntöön olivat nopeita tapoja päästä kiinni tekemiseen ja kehittyä.

Olen päässyt mukaan jo moniin mielenkiintoisiin projekteihin ja saanut vastuuta tehdä asioita itsenäisesti, kun niiden on huomattu sujuvan. Mielestäni työssäni on parasta päästä näkemään eri toimialojen asiakkaiden ydinliiketoimintaa ja suunnitella yhdessä, kuinka ratkaisumme voisivat tukea sitä. On hienoa huomata, mitä voidaan saada aikaiseksi, kun yhdistetään asiakkaan toimialaosaaminen meidän teknologiaosaamiseemme. Jokainen yhdessä kehitetty automaatio ja ylimääräisen tekemisen vähentäminen tuntuvat voitoilta.

Fiilikset:

Accountor Enterprisella  henkilöstön kehittymiseen panostetaan ja omilla kiinnostuksillaan pääsee vaikuttamaan tulevaisuuden suuntaan. Aluksi teimme suunnitelmaa siitä, kuinka ottaa perusteet sujuvasti haltuun, ja nyt olemme katsoneet jo seuraavia puolen vuoden kehityskohteita, joihin olen itse päässyt vaikuttamaan. Markkinointi on minua edelleenkin kiinnostava aihealue, ja seuraavaksi pääsenkin kehittämään osaamistani markkinoinnin automaatioon liittyen kyseisen osa-alueen eksperttimme kanssa. Paikalleen ei varmasti tarvitse jymähtää tulevaisuudessakaan, vaan mahdollisuudet kasvaa, kokeilla ja kehittyä ovat oleellinen osa kulttuuria.

 

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: tomi.ahveninen@accountorenterprise.fi

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.