Accountor Enterprisen jalkapallojoukkue

Julkaistu 21.6.2017 - 16:30

Jalkapallojoukkue lueteltuna vasemmalta ylhäältä: Juha Järvinen, Jari Pakarinen, Pekka Matoniemi, Heikki Kontuniemi, Pekka Erma, Jaakko Salo, Turo Juutilainen, Yohannes Loga, Jarkko Huovila. Alhaalla vasemmalta: Joni Talvitie ja Jani Närkki.

 

Accountor Enterprise Solutionsilla on aktiivista henkilökuntaa niin työ- kuin vapaa-ajalla. Palo liikuntaan ja yhdessä tekemiseen korostui tällä kertaa, kun Accountor Enterprisen miehet päättivät perustaa jalkapallojoukkueen. Joukkue ei lähtenyt liikkeelle millään kevyellä harjoittelulla vaan ensimmäinen peli pelattiin Gnistan KKI:ta vastaan Oulunkylässä 20.6. Pelin ensiminuuteista lähtien oli selvää – tänne tultiin voittamaan. Peli pelattiin Oulunkylän MustaPekka Areenalla ja sateisesta päivästä huolimatta pelaajat kastuivat vain hiestä.

Accountor Enterprise -joukkueen ikähaarukka on 30–60-vuotta, joukkueen kapteenina toimii Heikki Kontuniemi ja varakapteenina Turo Juutilainen. Joukkueen miehet todistivat, ettei rauhallinen toimistotyö näy ainakaan vapaa-ajalla. Voitosta taisteltiin viimeiseen hikipisaraan. Jarkko Huovila teki upean maalin, mutta joukkueen kovasta yrityksestä huolimatta se jäi ainoaksi. Jaakko Salo Fin Scan Oy:ltä tuurasi maalivahtina, joukkueen oman maalivahdin sairastuttua. Valitettavasti erityisesti kulmapotkut johtivat verkon heilumiseen omassa päässä. Peli päättyi lopulta Gnistan KKI:n voittoon luvuin 4-1.

Kapteeni Heikki Kontuniemi kommentoi peliä seuraavasti: ”Accountorin joukkue pelasi yllättävän hyvin ottaen huomioon olemattoman harjoittelujakson. Varsinkin alussa loimme painetta ja hyviä tilanteita vastustajan maalille. Loppua kohden ehkä hieman väsyimme ja puolustuspelaaminen kärsi. Kaiken kaikkiaan oli hieno tapahtuma ja toivottavasti saamme tälle jatkoa.”

Varakapteeni Turo Juutilainen täydentää: ”Peli lähti Accountorin osalta hyvin käyntiin ja kova karvauspelimme synnyttikin monta hyvää maalitilannetta ja ylärimakin taisi kolista pariin kertaan. Tämä oli meille ensimmäinen peli ja tulemme varmasti tulevaisuudessa hioutumaan paremmin yhteen. Tänään kuitenkin vastustajan kokemus vei voiton, kaiken kaikkiaan olen silti tyytyväinen joukkueemme esitykseen. Odotan innolla tulevia otteluita!”

Accountor Enterprisen jalkapallojoukkue:

Heikki Kontuniemi – kapteeni 59
Turo Juutilainen – varakapteeni 10
Jaakko Salo (Fin Scan Oy) Maalivahti – normaalisti Niko Halden
Pekka Erma 13
Jarkko Huovila 35
Juha Järvinen 66
Yohannes Loga 14
Pekka Matoniemi 6
Jani Närkki 8
Jari Pakarinen 2
Joni Talvitie 15

 

Jalkapallojoukkue pääsi uudelleen tositoimiin Talin uusitulla tekonurmikentällä koleana syysiltapäivänä 2.10, kun vastaan asettui haasteeseen vastannut Avain Asumisoikeus Oy. Lue lisää kyseisestä pelistä ja katso kuvat.

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.