NetSuite harkinnassa? Uusi oppaamme ohjaa alkuun

Aina silloin tällöin ennalta-arvattavaan, tuttujen pelureiden hallitsemaan teknologiamaailmaan syntyy jotain odottamatonta. Sellaista, joka ei pelaa vanhojen sääntöjen mukaan ja vapauttaa myös käyttäjänsä uudenlaiseen ajatteluun ja toimintaan.

NetSuite on tehnyt juuri niin. Maailman innovatiivisimpien yritysten listojen kärjessä viihtyvä yritys on laittanut tarjoomallaan perinteiset ERP- ja CRM-ratkaisut ahtaalle. NetSuite on tehnyt sen tarjoamalla juuri sitä, mihin asiakkaat eivät näiden siiloutuneiden järjestelmien kanssa ole tottuneet: ketteryyttä, skaalautuvuutta, kustannustehokkuutta ja innovatiivisuutta.

Mitä NetSuitesta pitäisi tietää?

Uusi NetSuiten hankintaa harkitsevalle päättäjälle suunnattu oppaamme auttaa sinua arvioimaan, voisiko perinteisestä ERP-järjestelmästä poikkeava NetSuite olla sopiva vaihtoehto myös omalle yrityksellenne.

Luettuasi oppaan tiedät

  • mitä kaikkea NetSuite tarjoaa, ja vastaako se tarpeeseesi
  • miten NetSuite eroaa perinteisistä ERP-järjestelmistä
  • miten käyttöönotto kannattaa toteuttaa ja millaisia resursseja tarvitset.

Kerromme myös, millaisten käytännön askeleiden kautta NetSuiteen kannattaa tutustua.

Lataa opas itsellesi veloituksetta täältä:

Facebooktwitterlinkedin

Juha Kuivainen

Juha on Accountor Enterprisen NetSuite-evankelista ja NetSuite-akatemian pääjehu. Juha on koulutukseltaan MBA ja insinööri. Hän on toiminut useissa yrityksissä ERP-myynnin suunnannäyttäjänä, pian kahden vuosikymmenen ajan. Kokemusta on kertynyt muidenkin liiketoimintasovellusten lanseeraamisesta Suomen kamaralle.

Vapaa-aikaansa Juha viettää kolmen tyttärensä ja vaimonsa kanssa. Laitesukellus ja filosofisten aiheiden pohdiskelu ovat Juhalle rakkaita harrastuksia.

Tuoreimmat blogitekstit

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.