Turo kertoo teknisen arkkitehdin työstä

Kuka:

Olen Turo Juutilainen Accountor Enterprise Solutionsin tekninen arkkitehti. Juureni sijaitsevat syvällä Savon sydämessä, pienessä kylässä nimeltä Lapinlahti. Olin jo pienestä pitäen kiinnostunut kaikista teknisistä härveleistä, tietokoneista sekä it-alasta ja niinpä ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen suuntasin tuulenhalkaisijani kohti Kajaanin Ammattikorkeakoulua, josta tiukan vääntämisen jälkeen lopulta valmistuin tietotekniikan insinööriksi.

Opiskelujen päätteeksi pakkasin kamani ja suuntasin kohti Espoota, jossa työskentelin Oy Silvadata Ab:n palveluksessa ohjelmistosuunnittelijana lähes kuusi vuotta. Työnkuvaani tuolloin kuului metsänhoitoyhdistysten käyttöön tarkoitettujen sovellusten kehitystyö ja ylläpito. Nykyiseen työpaikkaani ohjauduin lopulta tuttavan antaman vinkin avulla vuonna 2013. Alussa toimenkuvani oli lähinnä sovelluskehitystä Microsoft Dynamics CRM -ympäristöissä. Kova halu edetä uralla ja toimia asiakasrajapinnassa palkittiin lopulta mahdollisuudella toimia teknisenä arkkitehtinä.

Mitä:

Pääasiallisesti toimin teknisenä arkkitehtinä asiakkaan ja omien kehittäjien välimaastossa pyrkien ymmärtämään asiakkaan kulloisetkin tarpeet ja muuntamaan ne kehittäjille ymmärrettävään muotoon speksien kautta. Lisäksi osallistun myös tukena kehitystyöhön eli koodaus on edelleen arkipäivää, näin saan sopivasti vaihtelua työpäiviin.

Fiilikset:

Parasta työssäni ovat monipuoliset työpäivät, loistavat työkaverit, joustava työnantaja sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuun. Lisäksi tapahtumat kuten vuosittaiset jalkapallo -ja jääkiekko-ottelut, sulkapallovuorot sekä motoristien yhteinen kruisailupäivä piristävät mukavasti arkea. Nämä asiat pitävät huolen, että tulen huomennakin duuniin motivoituneena ja hyvillä mielin.

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: turo.juutilainen(a)accountorenterprise.fi

 

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.