Kirsi kertoo telemarkkinoinnista

Aloitin Accountor Softwarella telemarkkinoinnissa maaliskuussa 2017.

Tunsin yrityksen entuudestaan Mepcon nimellä, sillä yritys oli tuttu vuodelta 2008, jolloin kävin tekemässä siellä telemarkkinoinnin projektin. Edellisen työni loputtua sain mahdollisuuden tulla kuulemaan Accountorista ja siitä mitä organisaatiossa tehdään. Sillä tiellä ollaan!

Olen työskennellyt aikaisemminkin telemarkkinoinnin parissa kymmenisen vuotta ja olen varma siitä, että tämä on minun juttuni.

Viihdyn puhelimessa asiakkaiden kanssa. Viikottain muuttuvat projektit tekevät työstäni mielenkiintoista ja motivoivaa.

Työyhteisö ja tyhyvinvointi ovat minulle erittäin tärkeitä asioita, ja on hienoa huomata, että täällä työskentelevät ihmiset ovat iloisia ja hyvällä mielellä.  Huomasin heti, että kuulun porukkaan. Työkaverit ovat mukavia ja avuliaita.

Uudet ja modernit työvälineet helpottavat työn tekemistä.

Vaikka olenkin ”vanha konkari” telemarkkinoinnissa, uutta opittavaa tulee jatkuvasti. Muuttuvat projektit ja asioiden nopea sisäistäminen antavat sopivasti haastetta työhöni. Ehkä se onkin juuri ”se juttu” tässä. Samalla oppii myös itse uusia asioita ja pysyy ajan hermolla siitä, mitä kaikkea pystymme asiakkaillemme tarjoamaan.

Kun projekti menee hienosti ja on päässyt tavoitteeseensa, filikset ovat ihan mahtavat. Seuraavana päivänä on taas hyvä aloittaa hommat hyvällä mielellä ja hymy huulilla.

Harrastusten puolesta olen luonnon ystävä, joten viihdyn paljon ulkona. Käyn myös kuntosalilla 2-3 kertaa viikossa. Olen erittäin eläinrakas ja omaan hyvän huumorintajun. Pidän matkustelusta ja sisustamisesta.

 

Vahvistamme Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-yksikköjä – haemme konsultteja eri kasvupolun vaiheissa, teknistä arkkitehtiä ja myyntipäällikköä. Paikat tulevat auki elokuussa, mutta ota etumatkaa lähettämällä jo nyt avoin hakemuksesi.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.