Markkinointiasiantuntija Nina kertoo ensifiilikset

Olen Nina Tuomisto Accountor Softwaren markkinointiasiantuntija. Aloitin Accountorilla helmikuussa 2017, reilu kolme kuukautta sitten. Accountor Softwarella on konsernin keskitetty markkinointiyksikkö, joka tuottaa markkinointipalveluja konsernin yrityksille. Hoidan itse Accountor Enterprise Solutions Oy:n markkinointia. Ensimmäiset kuukaudet menivät niin nopeasti, että sain tarkistaa kalenterista, onko aikakäsitykseni mennyt aivan sekaisin. Ensivaikutelmani organisaatiosta on erittäin positiivinen, ohjelmistoyrityksenä Accountor Software on todellinen edelläkävijä – järjestelmien hyödyntäminen on viilattu terävimmilleen ja henkilöstöstä huomaa, että täällä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja hymy huulilla kiireestä huolimatta.

Markkinointi on ”mun juttu”

Suoritin tradenomin opinnot Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja ensimmäisen markkinoinnin kurssin jälkeen tiesin löytäneeni alan, josta aidosti innostun. Markkinoinnin monipuolisuus, jatkuva kehittyminen ja mahdollisuus käyttää omaa luovuutta synnytti sisäisen palon – tätä haluan tehdä työkseni. Kävin mahdollisimman paljon markkinoinnin kursseja myös muilta opinto-ohjelmilta, tiedonnälkä vain kasvoi kasvamistaan. Tärkein työtehtävä edellisessä työssäni oli koulutusten ja tapahtumien järjestäminen. Tapahtumien järjestäminen on mielestäni palkitsevaa, nautin kiireen tunteesta ja monien samanaikaisten projektien hallitsemisesta. Se tunne on korvaamaton, kun olen paikalla järjestämässäni tapahtumassa ja kaikki yksityiskohdat loksahtavat paikalleen ja näen ilon osallistujien kasvoilla.

Tehtäväkentän monipuolisuus

Hoidan ensisijaisesti Accountor Enterprise Solutionsin markkinointipalveluja. Työtehtäviini kuuluvat mm. tapahtumien, webinaarien ja kokeilutilaisuuksien järjestäminen, verkkosivujen päivittäminen, liidien hallinta, someseuranta ja -päivitykset, markkinoinnin tulosten koostaminen ja Dynamics 365 Sales -järjestelmän päivittäminen. Ensimmäisten päivien aikana pääsin osallistumaan yhden kevään suurimman asiakastapahtuman järjestämiseen. Dynamics 365 -käyttäjäpäivä keräsi paikalle noin 100 asiakasta, monia asiantuntijapuhujia ja aktiivisia osallistujia upeissa puitteissa – mitä muuta onnistuneelta tapahtumalta voi toivoa? Lue lisää käyttäjäpäivästä tästä. Tapahtumien järjestäminen on intohimoni ja odotan innolla pääseväni järjestämään erilaisia tapahtumia, koulutuksia, messuja ja webinaareja.

Huipputiimin jäseneksi

Ensimmäisen työpäivänäni jälkeen totesin itselleni, että täällä työskentely tulee olemaan opettavaista, palkitsevaa ja hauskaa. Markkinointitiimin asiantuntijat kyseenalaistavat rohkeasti vanhat toimintatavat ja ovat jatkuvasti valmiita kehittämään prosesseja ja toimintatapoja. Accountor Enterprise Solutions mittaa markkinointitoimenpiteitä 14 eri tavalla, mikä mielestäni osoittaa sen, että yrityksessä ymmärretään markkinoinnin tärkeys ja sen vaikutus myyntiin.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.