liiketoiminta-alusta-ketteryys

Uusi opas: Liiketoiminta-alustalla vauhtia kasvuun ja ketteryyttä käännöksiin

Kun muutos on ainoa pysyvä asia ja digitalisaation vauhti kiihtyy joka päivä, it-järjestelmänne joko jarruttavat tai ketteröittävät liiketoimintanne kehitystä.

Miten on?

Liiketoiminta-alustat lupaavat kattavuutta, ketteryyttä ja kustannustehokkuutta. Tähän lupaukseen ja sen perusteluihin syvennyimme jo aiemmin julkaisemassamme Lisäarvoa bisnekseen liiketoiminta-alustalla -oppaassamme – jos et vielä lukenut kyseistä opasta, suosittelemme aloittamaan siitä.

Nyt julkaisemassamme Liiketoiminta-alustalla vauhtia kasvuun ja ketteryyttä käännöksiin -oppaassa havainnollistamme, miten tuo rohkea, jopa röyhkeältä kalskahtava lupaus lunastetaan. Millaisten toteutusten kautta todellinen hyöty rakentuu? Miten yrityksen eri rooleissa työskentelevät voivat hyötyä liiketoiminta-alustan potentiaalista?

Oppaan lopussa havainnollistamme hyötypotentiaalia vielä kahden keskenään hyvin erilaisen asiakascasemme kautta. Toinen lähestyy asiaa helppouden, toinen taas erityisesti joustavuuden ja skaalautuvuuden kautta.

Luettuasi tämän oppaan ymmärrät paremmin, miksi perinteinen, monimutkaisen kumppanihallinnan, pistemäisten integraatioiden ja yhteensopivuushaasteiden soseuttama IT-arkkitehtuuri on vääjäämättä matkalla romukoppaan.

Voit ladata oppaan itsellesi täältä:

vauhtia-kasvuun-cta

Blogin kirjoittaja on Heikki Tukiainen, Accountor Enterprisen liiketoiminta-alustojen johtaja.

Facebooktwitterlinkedin

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.