Uusi yritys Accountor Enterprise Solutions Oy syntyi kun Mepco jakaantui kahtia

Julkaistu 27.12.2016 - 10:29

 

Mepco Oy jakoi liiketoimintansa kahtia: uudet yritykset Accountor Enterprise Solutions Oy ja Accountor HR Solutions Oy keskittävät osaamisensa kahteen ydinalueeseen.

Mepco Oy jakaantui 1.1.2017 kahdeksi uudeksi yritykseksi.

Vuonna 2003 perustettu Mepco on kasvanut kannattavasti koko historiansa ajan, auttaen lähes tuhatta yritystä ja julkisyhteisöä kehittymään, kasvamaan ja palvelemaan omia asiakkaitaan ja muita sidosryhmiään entistä paremmin. Uudet yritykset, Accountor Enterprise Solutions Oy ja Accountor HR Solutions Oy, ovat osa Accountor-konsernin ohjelmistodivisioonaa, joka koostuu liiketoiminnan ja julkisten palvelujen digitalisointiin keskittyvistä kasvuyrityksistä. Yrityksillä on tukenaan kansainvälisen Accountor-konsernin selkänoja.

”Yritysjakoon päädyttiin, jotta Accountor Enterprise ja Accountor HR voivat tarjota ketterämmin ratkaisuja kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Toiminnan keskittäminen ydinosaamisalueisiin mahdollistaa nopeammat ratkaisutoimitukset ja nykyisten asiakkaiden palvelemisen entistä paremmin. Osaamisen keskittäminen parantaa myös kilpailukykyä markkinoilla”, kertoo Accountor Softwaren divisioonapäällikkö Markku Pekkola.

Accountor Enterprise Solutions Oy keskittyy 120 ammattilaisen ja vahvan prosessiosaamisen voimin tarjoamaan globaaleihin liiketoiminta-alustoihin pohjautuvia ratkaisuja. Ydinosaamisalueisiin kuuluvat myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu, toiminnanohjaus, taloudenohjaus, tiedolla johtaminen sekä toimintamallien ja liiketoiminnan innovointi. Accountor Enterprise auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa toiminnan automatisoinnista asiakaskokemuksen hiomiseen, myyntikanavien hallintaan ja uusien liiketoimintamallien luontiin. Pohjana toimii eturivin asiantuntijuus Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-alustoissa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Mepcoa viimeisen vuoden luotsannut Eero Noroviita.

Accountor HR Solutions Oy keskittyy ensiluokkaisen henkilöstöosaamisen turvin palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä henkilöstö- ja palkkahallinnon tarpeissa. Accountor HR on Suomen kokenein puhtaasti henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntija- ja teknologiatalo. Osaamisen selkärankana toimii Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmäkokonaisuus, Mepco HRM, joka tukee laajasti työsuhteen elinkaaren kaikkia prosesseja ja kokoaa yhteen palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin. Accountor HR:n toimitusjohtajana toimii Mepcon perustaja ja Accountor Softwaren divisioonapäällikkö Markku Pekkola.

Vahva asiakaslähtöisyys on molemmille yrityksille tekemisen perusta. ”Me onnistumme vain asiakkaidemme onnistuessa”, muistuttaa Accountor Enterprisen toimitusjohtaja Noroviita.

Tutustu uusien yritysten nettisivuihin: www.accountorenterprise.fi ja www.accountorhr.fi

 

Katso videolta kun Accountor Group:n toimitusjohtaja Asko Schrey, Accountor Softwaren divisioonapäällikkö Markku Pekkola ja Accountor Enterprisen toimitusjohtaja Eero Noroviita kertoo mietteitään Mepcon jakautumisesta ja uusista mahdollisuuksista:

Facebooktwitterlinkedin

Lisätietoja:

Eero Noroviita, toimitusjohtaja, Accountor Enterprise Solutions: eero.noroviita@accountorenterprise.fi, puh. +358 50 536 4122

Markku Pekkola, toimitusjohtaja, Accountor HR Solutions: markku.pekkola@accountorhr.fi, puh. +358 400 233 150

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta