Sampsa kertoo projektipäällikön työstä

Kuka:

Olen Sampsa Pakkala ja työskentelen Accountor Enterprise Solutionsissa projektipäällikkönä. Olen työskennellyt Accountor-konsernissa jo reilun kymmenen vuoden ajan. Kauppatieteiden opinnot Turun Kauppakorkeakoulussa varmistivat hyvän pohjan työlle – mutta todellista oppia ja itseni kehittymistä saan edelleen päivittäin erilaisissa projekteissa työskennellessä. Aloitin työt sovelluskonsulttina jolloin työskentelin useiden järjestelmien parissa. Viimeiset vuodet olen toiminut projektipäällikkönä Microsoftin Dynamics -tuotteiden parissa.

Mitä:

Pääasiassa toimin projektipäällikkönä eri elinkaarivaiheessa olevissa Dynamics AX ja CRM käyttöönottoprojekteissa. Lisäksi tarvittaessa toimin projekteissa käyttöönottopäällikkönä tai palvelupäällikkönä. Riippumatta siitä minkä roolin hattu kulloinkin on päässä, tavoitteeni on pitää projektit hallinnassa ja asiakkaat tyytyväisinä.

Fiilikset:

Työn monipuolisuus ja mukavien ja pätevien kollegoiden kanssa työskentely takaavat sen, että työhön ei pääse kyllästymään kymmenessäkään vuodessa. Saan työskennellä myös kiinnostavien asiakkuuksien parissa. Iso konserni tarjoaa mahdollisuuksia kehittymiseen ja työnkuvan muutoksiin omien halujen ja kykyjen mukaan.

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: sampsa.pakkala@accountorenterprise.fi

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta