Projektipäällikkö Laura kertoo työstään

Kuka:

Olen Laura Romi Accountor Enterprisen Dynamics CRM ja Dynamics Marketing -projektipäällikkö. Olen kotoisin pienestä maalaiskylästä Pirkanmaalta, josta muutin vuonna 2000 lukion jälkeen Helsinkiin. Tietotekniikka ja sähkötekniikka kiinnostivat minua jo lukiossa, joten opiskelin Helsinkiin muutettuani elektroniikka-asentajaksi. Olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien useissa tele- ja IT-alan yrityksissä järjestelmäasiantuntijana, sekä erilaisissa projektitehtävissä. Viimeisen kuuden vuoden aikana olen työskennellyt myös myynnin- ja markkinoinnin parissa, mikä auttaa ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tuo siten lisäarvoa CRM ja Marketing -kehitysprojekteihin. Pisimmät työsuhteeni ovat Hewlett-Packadilta ja TDC Oy Finlandilta. Jälkimmäisessä yrityksessä sekä edellisessä tehtävässäni MicroMedia Oy:llä työskentelin Dynamics CRM kehitysprojektien parissa. Nykyisessä työssäni olen ollut elokuusta 2015 lähtien.

Mitä:

Työpäiväni koostuvat erilaisten Dynamics CRM ja Dynamics Marketing -projektien projektitehtävistä, sekä tuoteasiantuntijan töistä. Työskentelen tiiviisti asiakkaan projektipäällikön sekä projektiryhmän kanssa, mistä johtuen suoritan työtehtäviäni usein asiakkaiden omissa toimitiloissa. Työpäiväni ovat kaikki erilaisia, mikä tekee tästä työstä minulle mieluisan. Päiväni saattaa sisältää usean tunnin kestäviä määrittelypalavereita, järjestelmien mukauttamista, ja toisinaan myös hankalia ongelmatilanteita. Kaikista tilanteista selviän rauhallisella ja asiakkaan huomioon ottavalla asenteella.

Fiilikset:

On ollut ilo huomata, että täällä kaikki todella puhaltavat yhteen hiileen ja kaiken toiminnan taustalla on yksi yhteinen tavoite; tyytyväinen asiakas. Saan apua ja tukea kun sitä tarvitsen ja kaikki työkaverini ovat ottaneet minut ensimmäisestä päivästä lähtien todella hyvin vastaan. Olen ylpeä saadessani sanoa olevani töissä Accountor Enterprisella.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.