Inna kertoo sovelluskonsultin työstä

Kuka:

Nimeni on Inna Reunanen ja tulin Accountor-konserniin töihin 9 vuotta sitten taloustieteen opintojeni jälkeen. Alunperin tein töitä sisäisessä taloushallinnossa ja monen mutkan kautta työurani on siirtynyt enemmän sovelluspuolelle. Olen saanut mahdollisuuden vuosienvarrella tehdä töitä erilaisissa projekteissa ja useamman eri tuotteen parissa. Samalla olen nähnyt taloushallintoa sekä kirjanpitäjän että teknisen osaajan näkökulmasta. Nykyiselle työnantajalleni siirryin vuonna 2011 ja tällä hetkellä työskentelen SKY-yksikössä sovelluskonsulttina pilvipohjaisen ERP-järjestelmän, NetSuiten, käyttöönottoprojekteissa. Työskentelen Turun toimipisteessä, vaikka suurin osa tiimikavereista istuukin Tampereella tai Helsingissä. Välimatka ei ole koskaan kuitenkaan haitannut yhteistyötä.

Mitä:

Asiakasrajapinnassa työni tarkoittaa sitä, että pyrin rakentamaan yhdessä asiakkaan kanssa heidän toimintaympäristöönsä parhaiten soveltuvan kokonaisuuden. Projektit toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Oma toimenkuvani keskittyy NetSuiten talouden prosesseihin ja niiden kehitykseen, mutta asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltainen ymmärrys on olennaista myös talouden käynnistysprojektin onnistumisen kannalta. Toimistopäivinä teemme asiakasprojektien lisäksi paljon kehitystyötä ja tutustumme sovelluksen eri mahdollisuuksiin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä erilaisten osaajien kanssa.

Fiilikset:

Toimenkuvani ei ole koskaan ollut tarkasti rajattu, mikä tekee työstä sekä mielenkiintoista että haastavaa. Silloin kun itsellä tulee työssä seinä vastaan niin aina on saanut apua työkavereilta. Opiskeluaikoina en olisi osannut hakeutua tähän työhön. Työni sisältää sekä tarkkuutta vaativaa taloushallintoa että luovaa ajattelua, itselleni tämä on ihan täydellinen yhdistelmä!

 

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: inna.reunanen@accountorenterprise.fi

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta