Power BI -esittelyvideo

Julkaistu 15.12.2016 - 8:49

Microsoft Power BI on työkalu tiedon mallintamiseen ja visualisointiin. Tietomalleja ja raportteja on mahdollista luoda lähes mistä tahansa tietolähteestä, esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän ja asiakkuudenhallintajärjestelmän kokonaisuudesta tai laajasta tietovarastosta.

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.