Ainutlaatuinen Dynamics 365 rikkoo rajoja ja modernisoi liiketoimintaratkaisuja

Microsoft panostaa miljardeja pilviteknologiaan, tekoälyyn ja puheentunnistamiseen. Marraskuun alussa voimaan astuu Dynamics 365 -uudistus, joka ottaa vahvasti mallia Office 365 -paketoinnista. Nyt myös liiketoimintaratkaisut on saatavilla täydellisenä kokonaisuutena. Saumaton yhteensopivuus toimistotyökalujen kanssa muodostaa ainutlaatuisen pilvipalvelukokonaisuuden, joka mullistaa liiketoimintaprosessit.

 

l_e4ce-tmp

 

Mitä uusi Dynamics 365 tuo tullessaan?

  1. Ketterämpi lisensointi ja teknologia:

Dynamics 365:ssä voit lähteä liikkeelle pienestä ja laajentaa myöhemmin käyttöä tarpeen mukaan. Lisenssit perustuvat joko yksittäisiin sovelluslisensseihin ja/tai paketteihin, jotka sisältävät erilaisia työkaluja aivan kuten Office 365:ssäkin. Lisenssejä voidaan ostaa eri tasoisia käyttäjien mukaan: osalla henkilöstöstä voi olla koko tarjonnan kattava lisenssi ja osalla lisenssit vain tiettyihin välineisiin. 1.11. asti ostetut vanhat lisenssit sisältävät siirtymäpolut Dynamics 365:een, joten nyt on hyvä aika tarkistaa omat lisenssitarpeet tulevaisuutta varten.

  1. Liiketoimintaprosessit tehostuvat ja modernisoituvat:

Mikäli haluat olla digitalisaation ja nykyaikaisten businessprosessien etunenässä, Dynamics 365 näyttää sinulle polun ja tarjoaa siihen ratkaisut. Voit ketterästi testata liiketoimintamalleja ja järjestelmät skaalautuvat jouhevasti tarpeidesi mukaan. Koska Dynamics 365 pitää sisällään niin markkinoinnin, myynnin kuin toiminnanohjauksenkin kokonaisuutena, se yhdistää prosesseja ja rikkoo CRM:n sekä ERP:n rajoja. Esimerkiksi kun luot uuden asiakkaan CRM:ään, tieto siirtyy automaattisesti ERP-järjestelmään laskutusasiakkaaksi ja samaan aikaan se voidaan viedä Sharepointiin ja intranetiin avainasiakkaiden listalle. Työnkulkujen tekeminen on helppoa yhteensopivien teknologioiden avulla ja tehostaa työskentelyä.

  1. Pilvipohjaisuus – koko liiketoiminta mukanasi missä ja milloin tahansa

Microsoftin ratkaisu on ainut laatuaan; nyt voit käyttää sekä toimistotyövälineitä (Office 365) että liiketoimintaratkaisuja (Dynamics 365) yhden portaalin kautta. Sinulla on siis kaikki liiketoimintasi vaatimat sovellukset yhdessä selaimessa. Koska Dynamics 365 on täysin pilvipohjainen, myös mobiilit käyttömahdollisuudet lisääntyvät ja sen myötä liiketoimintaratkaisut tulevat entistä ajanmukaisemmiksi. Voit työskennellä missä ja milloin tahansa eri päätelaitteilla. Tällaista pilvipalvelukokonaisuutta et saa mistään muualta.

Facebooktwitterlinkedin

Leo Merikallio

CRM-tuotepäällikkö Leo Merikalliolla on 12 vuoden kokemus asiakkuudenhallinnan ratkaisujen kehittämisestä ja toimittamisesta. Leo on ollut mukana yli sadassa asiakasprojektissa eri rooleissa mm. teknisenä asiantuntijana, kouluttajana ja hankkeiden vetäjänä. Leo tuntee sekä uusimman teknologian mahdollisuudet että asiakkaiden liiketoiminnalliset tarpeet ja tavoitteet.

Leon harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily. Leon toinen intohimo on kahvi – sisukas mies metsästää täydellistä espressoshottia paahtaessaan eri lajikkeiden raakapavuista erilaisia sekoituksia vanhaan italialaiseen kahvikoneeseensa.

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.