Uusi Dynamics AX nostaa liiketoimintasi pilveen

Microsoft-talolla käy kuhina huhtikuun puolivälissä, kun suuri joukko asiantuntijoita saapuu paikalle kertomaan hiljattain lanseeratun Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmän uusista ominaisuuksista. Kauan odotetun uudistuksen ansiosta toiminnanohjausjärjestelmään pääsee käsiksi missä ja miltä laitteelta tahansa. Sano siis hyvästit kiinteälle työpisteelle ja hyppää AX-kelkan kyytiin!

Tapahtuman aikana käydään läpi uuden järjestelmän hyödyt, vaivaton käyttöönotto, integraatio Power BI:n ja Lifecycle Servicen kanssa, sekä pilvipalvelun edut. Lopuksi käännetään vielä katse kohti tulevaisuuden ratkaisuja. Mielenkiintoisen päivän tarkempaan ohjelmaan voit käydä tutustumassa täältä.

Vaivaton käyttöönotto

Ennen uuden järjestelmän hankkimista on tutustuttava sen ominaisuuksiin ja pohdittava, miten järjestelmä saadaan parhaiten tukemaan omaa liiketoimintaa. Kun hankintapäätös on tehty, on aika alkaa suunnitella käyttöönottoa.

Aiemmin uuden järjestelmän hankinta saattoi olla useankin kuukauden projekti. Pilvipalveluiden yleistyessä käyttöönoton voi parhaimmillaan hoitaa viikoissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä kannattaisi tehdä huolella. Huolellinen suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Määrittelyvaihe luo pohjan järjestelmän käytölle

Dynamics AX:n käyttöönotto alkaa määrittelyvaiheella, mikä on koko käytön tärkein osuus. Määrittelyvaiheessa järjestelmälle luodaan pohja, joka tukee yrityksen tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Muutama päivä ratkaisee suuntaviivat tulevalle ratkaisulle ja sen käytölle.

Määrittelyvaihe ei ole ainoastaan lista vakiomallisia kysymyksiä, vaan jatkuva vuoropuhelu, joka vaatii tiivistä yhteistyötä toimittajan ja asiakkaan välillä. Lopputuloksena tulisi olla selkeä ratkaisu, joka tukee yrityksen liiketoimintaa ja mahdollistaa kasvun.

Käyttöönottoa sujuvoittaa Dynamics AX:n toimialaratkaisut, joissa toimialojen parhaat käytännöt on mietitty valmiiksi etukäteen. Miksi maksaa kehityksestä, kun joku on jo tehnyt ja testannut ratkaisun valmiiksi?

Tiedon visualisointi ja elinkaaripalvelut

Dynamics AX integroituu Power BI:n kanssa, minkä ansiosta tieto on käyttäjien saatavilla selkeästi, juuri silloin kun sitä tarvitaan, halutussa muodossa ja vielä ilmaiseksi. Kun tarvittava tieto on helposti tulkittavassa muodossa, sitä on helpompi hyödyntää liiketoimintapäätöksiä tehdessä.

Myös Lifecycle Services nivoutuu saumattomasti yhteen Dynamics AX:n uuden version kanssa. Kaikki elinkaaren vaiheet ovat edustettuna palvelun piirissä ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Määrittelyä tukevat prosessikaaviot, nauhoitukset ja erilaiset laskurit. Koulutuksen ja käytön tueksi on puolestaan tarjolla käytönaikainen valvonta sekä omat prosessit nauhoitettuna ja järjestelmässä toistettavina.

Helposti pilvestä

Uuden Dynamics AX:n saa pilvestä, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Mitä asiakkaalta vaaditaan? Mikä on konkreettinen hyöty? Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten Microsoftin ekosysteemi pystyy tukemaan kehitystä?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen 12.4.2016 Microsoft-talolla. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen tapahtumaan ja tule ottamaan selvää, miten Dynamics AX tehostaa juuri sinun yrityksesi toimintaa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Facebooktwitterlinkedin

Janne Laurila

Janne Laurila on konetekniikan DI, jonka nuoruuden innostus ohjelmoinnista opintojen loppuvaiheessa syveni ammatiksi. Diplomityön aikana hän kiinnostui Dynamics AX -maailmasta, jossa nytkin työskentelee. Janne aloitti vuonna 2011 nykyisellä työnantajallaan, osallistuen asiantuntijan ja ratkaisuarkkitehdin roolissa useisiin toimituksiin. Eteenpäin ajavana voimana Jannella on halu kehittää ja oppia uutta. Tiimipäällikön roolissa Janne luotsaa rautaisten ammattilaisten Dynamics AX Trade -tiimiä.

Vapaa-aikansa Janne viettää omakotitaloa kunnostaen, sekä takkatulen loimusta nauttien. Pallogolfia paremmin Jannelta sujuu frisbeegolf, jonka parissa on tullut testattua erilaisia ratoja ympäri Suomea. Arjesta Janne irrottautuu matkustelemalla kotimaassa ja ulkomailla kaupunkikohteissa. ​

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.