Dynamics AX – nyt myös pilvestä

Microsoft on julkaissut uuden pilviversion Dynamics AX –ohjelmistosta. Sen johdosta starttasimme viime viikolla Mepcon Dynamics AX –kampanjan, jossa etsimme kumppania uuden version pilottihankkeeseen. Olemme todella innoissamme uudesta tuotteesta, minkä voi ehkä huomata alla olevasta kampanjavideosta.

Tule mukaan webinaareihimme!

Pilottihankkeen lisäksi pidämme kevään aikana lukuisia webinaareja, joissa käsittelemme uuden Dynamics AX -version ominaisuuksia. Tiistaina 12.4.2016 järjestämme Microsoft -talolla tapahtuman, jossa esittelemme, miten uusi versio yhdessä Microsoftin muun ekosysteemin kanssa tuo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Ensimmäinen webinaari aiheen ympäriltä pidettiin viime viikolla ja seuraava järjestetään 16.3.2016. Voit ilmoittautua mukaan tuleviin webinaareihimme täältä tai alla olevasta linkistä. Aloitamme yleisistä lisäarvoa ja tehokkuutta tuottavista aiheista ja siirrymme ajan myötä tarkemmin kohdennettuihin aiheisiin.

Mikä ihmeen pilottiasiakkuus?

Jos ehdit jo katsoa yllä olevan videon, niin huomasit varmaan, että etsimme kumppania pilottihankkeeseen, jonka päätavoitteena on uuden Dynamics AX -version käyttöönotto. Kumppanimme saa hankkeesta merkittäviä etuja ja näkyvyyttä, mutta myös muiden kannattaa seurata hankkeen edistymistä.

Tarkoituksemme on kertoa pilottihankkeen etenemisestä blogissamme ja tuoda esille projektin aikana ilmeneviä uuden Dynamics AX:n hyviä ja huonoja puolia teknologian ja liiketoiminnan näkökulmasta. Hankkeen tavoitteena on testata uusia menetelmiä ja toimintamalleja.

Monipuolista tietoa ja ketterää kehitystä

Dynamics AX on kehittynyt vauhdikkaasti ja niin haluamme kehittyä mekin. Ketterät projektimallit ovat nykypäivää, mutta haluamme haastaa itseämme ja toimintatapojamme vielä usealla eri osa-alueella. Myös Microsoft tukee tätä kehitystä LifeCycle Service-palvelun kehittymisen avulla, mutta tavoitteemme on paljon enemmän kuin pelkän LCS:n käyttö projekteissa.

Olemme konseptoineet uusia toimintamalleja määrittelyn, viestinnän, dokumentaation, jatkuvien palveluiden sekä lukuisten muiden osa-alueiden ympärille ja haluamme tuoda näitä aktiivisesti yleiseen tietoon yhdessä asiakaskokemuksien ja palautteen kanssa. Pilottihankkeen tarkoituksena on tarjota tietoa monipuolisesti ja läpinäkyvästi kaikille hanketta seuraaville.

Facebooktwitterlinkedin

Ilari Pänkäläinen

Ilarilla on yli 7 vuoden kokemus ERP liiketoiminnasta. Hän on toiminut ratkaisuarkkitehtinä ja projektipäällikkönä vaativissa projekteissa sekä ollut talouskonsulttitiimiin tiiminvetäjänä. Ilarin nykyiseen toimenkuvaan kehityspäällikkönä kuuluu liiketoiminnan kehitys, ratkaisujen tuotteistaminen, kumppanisuhteiden kehittäminen sekä uudet teknologiat ja menetelmät.

Koulutukseltaan Ilari on Tietojohtamisen DI. Pääopintojensa ohessa hän on suorittanut myös kansainvälisen liiketoiminnan BA-tutkinnon Englannissa.

Vapaa-aikansa Ilari viettää liikunnallisissa merkeissä vuodenajasta riippumatta. Kesällä Ilari rentoutuu myös mökkeily merkeissä, mikä tuo hyvää vastapainoa kiireisellä arjelle

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.