Onko ERPit jo nähty? Tule meille töihin ja uudistumaan!

Oletko kadottanut tatsin liiketoiminnan kehittämiseen? Kyllästyttääkö ERPit ja olet alkanut epäillä, onko tulevaisuus sittenkin jotain aivan muuta?

Olet ehkä heräämässä ja vaarassa pudota kehityksen kelkasta.

ERPpien merkitys vähenee

Liikkeenjohdon konsultit ihmettelevät kieli poskessa: ”mahtaako ERPpien taustalla olla jokin uskonto tai kultti, eihän niihin muuten kukaan syytäisi vuodesta toiseen semmoista määrää rahaa”.

Tekijän vinkkelistä panoksena on energian kohdistaminen vanhentuvaan teknologiaan ja työhön, joka ei ole enää merkitysellistä liiketoiminnan kehittämisen kannalta.

ERPpilinssin läpi nähdään kirjo tuttuja moduuleita ja prosesseja – sen sijaan sen ulkopuolelle rajautuvat asiakkaita nykyään kiinnostavat pilviajan sovellukset. Perinteisen ERPin puitteissa on entistä vaikeampi puhua luovuudesta tai kokonaisuuksien hahmottamisesta.  

Pilvi-ERPitkin vain osa kokonaisuutta

Me operoimme modernilla pilvipohjaisella NetSuite ERP:llä, joka mahdollistaa kaleidoskoopin heilautuksen. Tämä ei kuitenkaan riitä.

Toiminnan fokus on käyttökokemuksessa ja asiakkaidemme asiakkaiden odotuksissa. Sen vuoksi teemme valintoja suuremmasta kirjastosta.

Mepco elää toteen pilvipalvelujen, mobiilitekniikan, sosiaalisen median ja big datan aikaansaamaa isompaa tietotekniikan murrosta. Yksinkertainen on kaunista – ja kaikkein tärkeintä.

Akatemian ovet auki

Käynnissä on mullistus, jonka jalkoihin jää moni kaavoihin kangistunut. Googlaa: ”3rd platform” – me operoimme ylimmällä tasolla.

Tarjoamme saumattoman ja nousujohteisen uran ERP-osaajille. Uudet näköalat kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita ja kykeneviä hahmottamaan mobiiliteknologian, verkkopalvelut ja asiakaskokemuksen keskeiseksi osaksi toiminnanohjausta ja asiakkuudenhallintaa.

Jätä vanha taaksesi ja nouse seuraavalle askelmalle. Liity joukkoomme edistämään omaa ja yhteisön oppimista – virtaviivaisten ja transformaatiota edistävien toimintatapojen ja tuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae Mepcolle NetSuite-toiminnanohjauskonsultiksi. Haku päättyy 15.3.2016.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihin täältä.

Facebooktwitterlinkedin

Juha Kuivainen

Juha on Accountor Enterprisen NetSuite-evankelista ja NetSuite-akatemian pääjehu. Juha on koulutukseltaan MBA ja insinööri. Hän on toiminut useissa yrityksissä ERP-myynnin suunnannäyttäjänä, pian kahden vuosikymmenen ajan. Kokemusta on kertynyt muidenkin liiketoimintasovellusten lanseeraamisesta Suomen kamaralle.

Vapaa-aikaansa Juha viettää kolmen tyttärensä ja vaimonsa kanssa. Laitesukellus ja filosofisten aiheiden pohdiskelu ovat Juhalle rakkaita harrastuksia.

Tuoreimmat blogitekstit

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.