Sihti kasvaa kokonaisvaltaisen toimialaratkaisun tuella

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on kasvanut muutamassa vuodessa noin 700 henkilöä työllistäväksi henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelujen tuottajaksi. Menestykseen on tarvittu huippuosaamista sekä toimintaa kokonaisvaltaisesti ohjaavia ohjelmistoratkaisuja.

Rekrytointipalvelu Sihtiä on ohjattu suunnitelmallisen kasvustrategian avulla. Tällä hetkellä toimipaikat löytyvät jo Tampereelta, Hämeenlinnasta, Helsingistä, Lahdesta, Oulusta ja Kajaanista. Vuonna 2009 perustettu yritys on ehtinyt palvella yli tuhatta asiakasyritystä.

”Kantavana ajatuksena on ollut alusta asti henkilöstövuokrauksen ja rekrytointipalvelujen yhdistäminen saman katon alle. Kasvun myötä olemme kohdentaneet osaamistamme ja palvelujamme etenkin teollisuuteen, IT-alalle ja taloushallintoon”, toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala Rekrytointipalvelu Sihti Oy:stä kertoo.

Kasvua tukevat ratkaisut

Liiketoiminnan kasvattaminen ei olisi onnistunut ilman prosessien järkevää suunnittelua ja toimintaa tukevien ohjelmistoratkaisujen käyttöönottoa. Sihti päätti kehittää järjestelmiään yhdessä Accountor Enterprisen kanssa.

”Pieni yritys selviytyy ehkä Excel-taulukoilla, mutta kasvuyritys tarvitsee tehokkaat käytännöt ja kunnolliset työvälineet. Perusvirheisiin ei ole varaa. Esimerkiksi palkanmaksussa on huomioitava lakien ja työehtosopimusten velvoitteet, eikä virheitä yksinkertaisesti saa tehdä”, Annala korostaa.

Yhdessä Accountor Enterprisen kanssa toteutettu kokonaisratkaisu sisältää henkilöstövuokrauksen keskeiset prosessit. Sähköisen taloushallinnon järjestelmänä toimii Microsoft Dynamics AX. Sisäisessä ja ulkoisessa laskennassa sekä johdon raportoinnissa ratkaisuna on Mepco Metrics. Myyntiä ja asiakkuudenhallintaa ohjataan Microsoft Dynamics CRM:n avulla. Verkkosivustolle liitettynä rekrytointikanavana, henkilöstöjärjestelmänä sekä työntekijöiden tuntikirjausportaalina toimii Sihdin itse kehittämä palvelu, joka toimii myös mobiilisti. Ohjelmistot on integroitu yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa tiedot liikkuvat paikasta toiseen yhden kirjauksen periaatteella.

Tyytyväisiä työntekijöitä ja asiakkaita

Molempien osapuolten merkittävällä panostuksella saatiin aikaan ratkaisu, joka mahdollistaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden korkealaatuisen palvelun. Järjestelmät tukevat työnhakijoiden ja yritysten tavoitteiden yhdistämistä optimaalisella tavalla. Silti aina tarvitaan myös asiantuntijaa – automaatti ei korvaa koskaan ihmistä toisen ihmisen arvioijana.

”Henkilökunnan hyvinvointi ja asiakkaiden tyytyväisyys kertovat, että olemme löytäneet oikeat toimintatavat, järjestelmät ja kumppanit. Valmiutemme kasvaa ja menestyä koko ajan muuttuvassa maailmassa on erinomainen”, Annala sanoo.

Accountor Enterprisen ja Sihdin yhdessä toteuttama ratkaisu on jokaisen henkilöstövuokrausta harjoittavan yrityksen saatavilla. Kaikkea ei kannata aloittaa alusta itse. Valmiiden käytäntöjen ja ratkaisujen hyödyntäminen vapauttaa resursseja liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Lisätiedot:

Accountor Enterprise Solutions Oy: info(a)accountorenterprise.fi

Rekrytointipalvelu Sihti: Jukka-Pekka Annala, toimitusjohtaja, +358 50 444 4455

 

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor Enterprise Solutions Oy:n, toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorenterprise.fi

 

Haluatko tutustua Microsoft Dynamics 365:n mahdollisuuksiin asiantuntijan johdolla. Pyydä maksuton demo. 

Facebooktwitterlinkedin

 

Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on asiantunteva kumppani johto- ja asiantuntijatason rekrytoinneissa, HR-palvelujen tuottamisessa sekä henkilöstövuokrauksessa. Sihti toimii valtakunnallisesti, ja sen suorahaut ulottuvat myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Sihti on erikoistunut kaivos-, rakennus-, teollisuus-, talous- ja IT-toimialoihin. Erikoistumisen ideana on, että näiden toimialojen vaativimmatkin erityistarpeet pystytään täyttämään valtakunnallisesti. Sihdin monipuoliset rekrytointipalvelut ratkaisevat yritysten henkilöstötarpeet nopeasti ja tehokkaasti. Lisätiedot www.sihti.fi.

Uusimmat Dynamics-asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.