Sähköinen taloushallinto ja asiakkuudenhallinta yhdistyvät Psyconin toiminnanohjauksessa

Henkilöstön ja johtamisen kehittäjä Psycon on varmistanut toimintansa tuottavuuden ja läpinäkyvyyden yhteenliitettyjen yritysohjelmistojen avulla. Ratkaisussa yhdistyvät sähköinen taloushallinto, asiakkuudenhallinta, myynti ja markkinointi sekä älykäs raportointi.

Psycon on kehittänyt hallinnon ja liiketoiminnan prosessejaan yhteistyössä Accountor Groupiin kuuluvien ProCountorin ja Mepcon kanssa – ProCountorin kanssa jo kymmenen vuotta. Yhtiössä on hyödynnetty aktiivisesti edistyksellisiä käytäntöjä ja nykyaikaisia työvälineitä.

”Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena olemme päässeet tilanteeseen, jossa sähköinen taloushallinto, asiakkuudenhallinta ja muut järjestelmämme on integroitu sujuvaksi kokonaisuudeksi”, IT-päällikkö Sari Kohtala Psycon Oy:stä sanoo.

Sähköinen taloushallinto ja asiakkuudenhallinta palvelevat koko yhteistyöverkostoa

Asiakastietojen hallinta, markkinointi, myynti ja tilausten käsittely hoidetaan Mepcon toimittaman Microsoft Dynamics CRM:n avulla. Laskutusaineistot siirtyvät automaattisesti ProCountorin sähköiseen taloushallinto-ohjelmistoon, joka sisältää verkkolaskutuksen, kirjanpidon, reskontrat, ostolaskujen käsittelyn, matka- ja kululaskutuksen sekä palkanlaskennan. Maksettuja laskuja koskevat tiedot palautuvat CRM-järjestelmään.

”Laskutusprosessin automatisointi on lisännyt tehokkuutta ja karsinut virheitä. Osa taloushallinnon rutiineistamme hoidetaan tilitoimistossa. ProCountor-pilvipalvelut mahdollistavat talousjärjestelmän tehokkaan yhteiskäytön ja joustavan ulkoistuksen”, asiakkuuskoordinaattori Satu Karvonen Psycon Oy:stä kertoo.

Asiakkuudenhallinta on liitetty sähköisen taloushallinnon lisäksi Microsoft SharePointilla toteutettuihin asiakkaiden työtiloihin ja dokumentinhallintaan. Yhteys parantaa sisäistä tiedonkulkua ja asiakaspalvelua.

Tehokkaat raportointivälineet ja dashboardit tuottavat reaaliaikaista tietoa sekä sisäiseen käyttöön että asiakkaiden tarpeisiin. ”Profiilipohjaiset näkymät kokoavat olennaista tietoa käyttäjälle. Omasta yhteenvetonäkymästä voi nähdä helposti aktiviteetit, tilaukset ja laskut”, Karvonen kuvailee.

Järkevällä kehityspolulla yhdessä asiantuntevien Kumppaneiden kanssa

Moderni sähköinen taloushallinto ja asiakkuudenhallinta muodostavat pohjan kokonaisvaltaiselle toiminnanohjaukselle, jota käyttää koko Psyconin henkilöstö, noin 90 henkilöä. Järjestelmien integrointi takaa tiedon eheyden ja helpon saatavuuden koko organisaatiossa.

”Olemme tyytyväisiä ProCountorin ja Mepcon ratkaisuihin ja ansiokkaalla yhteistyöllä luotuun kehityspolkuun. Suosittelen mielelläni ohjelmistojamme, käytäntöjämme ja kumppaneitamme myös muille yrityksille”, Kohtala summaa.

Lisätietoja:

Psycon: Sari Kohtala, IT-päällikkö, puh. 020 710 1244, lähetä sähköpostia
ProCountor: Mikko Siivola, toimitusjohtaja, puh. 020 7879 838, lähetä sähköpostia
Mepco: Sampo Suomalainen, markkinointijohtaja, puh. 050 410 1210, lähetä sähköpostia

 

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor Enterprise Solutions Oy:n, toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorenterprise.fi

Facebooktwitterlinkedin

 

Psycon Oy

Psycon Oy on rekrytointiin, henkilöarviointeihin, strategiseen resursointiin ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut konsulttiyhtiö. Psycon on kehittänyt henkilöstöresursseja ja johtamista Suomessa toimivien suurten ja kansainvälisten asiakasyritysten sekä merkittävien julkishallinnon organisaatioiden kanssa jo 60 vuoden ajan. Psycon tarjoaa ratkaisuja noin 90 asiantuntijan voimin Helsingissä, Turussa, Lappeenrannassa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Pietarissa. Lisätiedot www.psycon.com.

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta