ERP:n käytettävyys kohenee Työterveyslaitoksessa

Työhyvinvoinnin kehittäjä lisää modernin ERP-järjestelmän avulla koko organisaation toiminnan tuottavuutta ja helpottaa raportointia muun muassa rahoittajilleen.

Työterveyslaitos siirtyy käyttämään Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmän uusinta 2012-versiota.

”Parannamme toiminnanohjauksen käyttäjäystävällisyttä. Roolipohjainen käyttöliittymä palvelee tehokkaasti eri käyttäjäryhmien tarpeita ja helpottaa taloushallinnon sekä satojen projektipäällikköjen ja palvelumyynnissä toimivien päivittäistä toimintaa”, projektipäällikkö Kristiina Bredenberg Työterveyslaitoksesta sanoo.

Ratkaisu sisältää taloushallinnon, projektitoiminnan, palvelumyynnin, varastonhallinnan sekä talouden- ja liiketoiminnan raportoinnin. Järjestelmää käyttää tuntikirjauksiin koko 800 henkilön organisaatio. Ohjelmisto liitetään lukuisiin muihin järjestelmiin.

”Uusi ERP-järjestelmä tuottaa entistä paremmin tietoa johtamisen, päätöksenteon sekä rahoittajien ja muiden sidosryhmien tarpeisiin. Ratkaisu istuu hyvin Microsoft-teknologiaa hyödyntävään IT-ympäristöömme”, Bredenberg toteaa.

Työterveyslaitos valitsi ERP-toimittajakseen Mepcon kilpailutuksen ja järjestelmällisen pisteytyksen kautta. Ratkaisun käyttö aloitetaan syksyllä 2014.

Lisätiedot:

Mepco: Hannu Lyytikkä, myyntipäällikkö, puh. 050 387 0480, lähetä sähköpostia

Työterveyslaitos: Kristiina Bredenberg, proj.päällikkö, puh. 0400 249 196, lähetä sähköpostia

 

Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen vuoden 2017 alussa, jolloin se jakaantui kahdeksi uudeksi yritykseksi.  Accountor Enterprise Solutions Oy:n, toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla.

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat nykyään muotoa etunimi.sukunimi@accountorenterprise.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

 

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Työterveyslaitoksen visio on ”hyvinvointia työstä”. Sen toiminnan tavoitteita ovat turvallinen ja mielekäs työ, kannustava organisaatio, vaikuttava työterveyshuolto ja kukoistava työntekijä. Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva laitos toimii kuudella paikkakunnalla. Työterveyslaitos on perustettu vuonna 1945 ja sen palveluksessa on noin 800 henkilöä. Lisätiedot www.ttl.fi

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta